Huisregels

Consumpties

Het is toegestaan om uw eigen drankjes te drinken in uw kamer.  In de hal is een koelkast met frisdrank, bier en wijn. U kunt daaruit drankjes nemen en het verbruik aantekenen op uw eigen lijst die op de koelkast ligt. Bij vertrek graag afrekenen.

Ingang

U beschikt over een kamersleutel die ook gebruikt kan worden voor de deur van de gasteningang. Wij stellen het op prijs als u deze deur als u die gebruikt wilt afsluiten. Wij controleren de deur voordat wij naar bed gaan (tussen 11:00 en 12:00). De deur van de gang richting eetkamer sluiten wij als wij wegzijn of gaan slapen af. Het huis kan dan dus niet betreden worden.

In- en uitchecken

U kunt vanaf 15:30 op de dag van aankomst inchecken. Op de dag van vertrek vragen wij u vriendelijk om u kamer voor 10:30 uur te verlaten in verband met het tijdig kunnen schoonmaken van de kamer. Als het zo uitkomt kunt u uw bagage bij ons laten staan tot u vertrekt.

Roken

Het is niet toegestaan om in het pand te roken. U kunt buiten in de "onderschoer" roken.

Rust

Onze gasten komen bij ons veelal voor hun rust. Wij zijn daarom vanaf 11 uur gesloten en willen dan graag stilte in het gebouw en op het terrein. Mocht u toch nog later arriveren of in de tuin zitten dan vragen wij vriendelijk om, zowel voor de gasten als de omgeving, het geluid tot een absoluut minimum te beperken.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor of aansprakelijkheid aanvaarden voor uw eigendommen op uw kamer, uw fietsen of andere voertuigen die u op ons terrein of in onze schuur parkeert.

Annulering

U kunt gratis annuleren tot 60 dagen voor aankomst. U betaalt 100% van de totaalprijs indien u annuleert binnen 60 dagen voor aankomst.