Huisregels

Annulering

Bij annulering tot vier weken voor u aankomstdag betalen wij het volledige bedrag terug. Daarna 50% van het boekingsbedrag. Als er toch nog een vervangende gast boekt betalen wij u uiteraard het volledige bedrag terug.

Betaling

Wij kunnen u vragen om maximaal de helft van het bedrag van de boeking vooraf per bank te voldoen.

Bankgegevens:  

IBAN: NL40RABO0161736068, t.n.v. R. Koppen.

Consumpties

Het is toegestaan om uw eigen drankjes te drinken in uw kamer. Er is ook een koelkast beschikbaar. In de hal is een koelkast met frisdrank, bier en wijn. U kunt daaruit drankjes nemen en het verbruik aantekenen op uw eigen lijst die op de koelkast ligt. Bij vertrek graag afrekenen. In de eetkamer en verblijfsruimte bestelt u de drankjes bij ons of pakt u het zelf en noteert u dat op uw eigen lijstje.

Honden

Wij zijn bereid in voorkomende gevallen te overleggen of u uw hond kunt meenemen. Als ons antwoord ja is dan betaalt u € 8,00 per nacht extra.

Ingang

U beschikt over een kamersleutel die ook gebruikt kan worden voor de deur van de gasteningang. Wij stellen het op prijs als u deze deur als u die gebruikt wilt afsluiten. Wij controleren de deur voordat wij naar bed gaan (tussen 11:00 en 12:00). De deur van de gang richting eetkamer sluiten wij als wij wegzijn of gaan slapen af. Het huis kan dan dus niet betreden worden.

In- en uitchecken

U kunt vanaf 15:00 op de dag van aankomst inchecken. Op de dag van vertrek vragen wij u vriendelijk om u kamer voor 11:00 uur te verlaten in verband met het tijdig kunnen schoonmaken van de kamer. Als het zo uitkomt kunt u uw bagage bij ons laten staan tot u vertrekt.

Paarden

Wij hebben beperkt ruimte voor oaarden. Deze kunnen worden ondergebracht in een aangrenzend afgesloten weiland. U betaald hiervoor € 8,50 per nacht. U dient zelf voor voer en materiaal zorg te dragen.

Parkeren

Parkeren kan in de vakken op ons terrein plaatsvinden.

Roken

Het is niet toegestaan om in het pand te roken. U kunt buiten in de "onderschoer" roken.

Rust

Onze gasten komen bij ons veelal voor hun rust. Wij zijn daarom vanaf 11 uur gesloten en willen dan graag stilte in het gebouw en op het terrein. Mocht u toch nog later arriveren of in de tuin zitten dan vragen wij vriendelijk om, zowel voor de gasten als de omgeving, het geluid tot een absoluut minimum te beperken. 

Aansprakelijkheid

Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor of aansprakelijkheid aanvaarden voor uw eigendommen op uw kamer, uw fietsen of andere voertuigen die u op ons terrein of in onze schuur parkeert.