Groepsarrangement

Zoekt u een gezellige en kleinschalige, luxe B&B voor een familiefeestje, een reünie, een jaarlijks uitstapje met vriend(inn)en of familie?

Wij beschikken over 6 tweepersoonskamers met de mogelijkheid om op 4 kamers een extra persoon te laten verblijven. Iedere kamer heeft een eigen badkamer.

U kunt met uw gezelschap gebruik maken van de gezellige verblijfsruimte op de 1e verdieping en het grote overdekte terras aan de voorzijde van de hofstede.

In de verblijfsruimte kunt u zelf koffie en thee zetten (bij de prijs inbegrepen). Voor overige drankjes en snacks gaan wij uit van het "bar of trust principe". U noteert wat u gebruikt en rekent dit af bij vertrek. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen drank mee te nemen en te gebruiken in de groepsaccomodatie.
De ruimte is voorzien van een kleine keuken met 2 pits kookplaat, een magnetron en koelkast. De kookplaat is niet geschikt om maaltijden op te koken.

Op het terras aan de voorzijde staan gas en electrische barbecues. Wij kunnen een BBQ avond voor u verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. 

Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij een wisselend 3 gangendiner voor u koken. 

De hofstede is omgeven door een prachtige tuin. Er is een Jeu de boules baan, een speeltoestel voor de kinderen en een groot grasveld/speelweide.

Neem contact op om uw wensen te bespreken! 

info@hofstedederiekesmit.nl 

Wilt u een keer komen kijken? U bent van harte welkom!

Prijzen

U kunt ook direct boeken via:

Vakantieadressen