Huisregels

Consumpties

Het is toegestaan om uw eigen drankjes te nuttigen in uw kamer. In de hal is een koelkast met frisdrank, bier en wijn. U kunt daaruit drankjes nemen en het verbruik aantekenen op uw eigen lijst die op de koelkast ligt. Bij vertrek graag afrekenen.

Ingang

U beschikt over een kamersleutel die ook gebruikt kan worden voor de deur van de gasteningang. Wij stellen het op prijs als u deze deur als u die gebruikt wilt afsluiten. Wij controleren de deur voordat wij naar bed gaan (tussen 23.00 en 0.00). De deur van de gang richting eetkamer wordt na het ontbijt afgesloten. Op de dagen dat er diner geserveerd wordt, is de deur om 18 uur open.

In- en uitchecken

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15:30 inchecken. Op de dag van vertrek vragen wij u vriendelijk om uw kamer voor 10:30 uur te verlaten in verband met het tijdig kunnen schoonmaken van de kamer. Als het zo uitkomt kunt u uw bagage bij ons laten staan tot u vertrekt.

Roken

Het is niet toegestaan om in het pand te roken. U kunt buiten in de "onderschoer" roken.

Rust

Onze gasten komen bij ons veelal voor hun rust. Wij zijn daarom vanaf 23 uur gesloten en willen dan graag stilte in het gebouw en op het terrein. Mocht u toch nog later arriveren of in de tuin zitten dan vragen wij vriendelijk om, zowel voor de gasten als de omgeving, het geluid tot een absoluut minimum te beperken.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor of aansprakelijkheid aanvaarden voor uw eigendommen op uw kamer, uw fietsen of andere voertuigen die u op ons terrein of in onze schuur parkeert.

Annulering

U kunt gratis annuleren tot 30 dagen voor aankomst. U betaalt 100% van de totaalprijs indien u annuleert binnen 30 dagen voor aankomst.
Groepen kunnen annuleren tot 60 dagen voor aankomst. Groepen betalen 100% van de totaalprijs indien er geannuleerd wordt binnen 60 dagen.