Wandelarrangementen

3-daags wandelarrangement € 167,50 p.p.

De Wilsumer Wanderweg is een wandelroute van 15 kilometer door een mooi en afwisselend en glooiend landschap met landerijen, boerderijen en bossen. De route kan ook in tweeën worden gelopen. Een deel van 7 kilometer en een deel van 10 kilometer.

De route begint en eindigt bij de Hofstede waar u overnacht.

Het arrangement bestaat uit 2 overnachtingen met ontbijt, ontvangst met koffie en appeltaart, 1 x drie gangendiner en een wandelkaart.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 167,50 p.p. op basis van twee personen per kamer.

Wandelroutes rond Wilsum

5-daags wandelarrangement € 292,50 p.p.

In de Grafschaft Bentheim zijn circa 15 routes bij en langs de mooiste gebieden in de Grafschaft (bewegwijzerd en voorzien van wandelkaarten). De routes zijn tussen de 6 km en 35 km lang. In 5 dagen kunt u een aantal van deze routes afleggen.

Wandelroutes Grafschaft Bentheim

Het arrangement bestaat uit 4 overnachtingen met ontbijt, ontvangst met koffie en appeltaart, 1 x drie gangendiner en diverse wandelroutes.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 292,50,-- p.p. op basis van twee personen per kamer.

6-daags wandelarrangement € 347,50 p.p.

Het Podagristenpad is een route die door 3 Nederlanders in de zomer van 1843 werd ondernomen van Coevorden (Drenthe) naar Bad Bentheim om kennis te maken met het land en het Duitse volk. Zij noemden zich schertsend “Podagristen” (lijders aan jicht). Het huidige Podagristenpad is circa 75 km lang en kan in beide richtingen gelopen worden. Het pad brengt langs plaatsen als Coevorden, Wilsum, Uelsen, Neuenhaus, Nordhorn en Bad Bentheim. U loopt door een prachtig afwisselend en glooiend landschap van boerderijen en landerijen met veel bossages en bossen.

Klik hier voor het Podagristenpad

Het arrangement bestaat uit 5 overnachtingen met ontbijt, ontvangst met koffie en appeltaart, 1 x driegangendiner en de wandelkaart van het Podagristenpad. De kosten voor dit arrangement bedragen € 340,- p.p. op basis van twee personen per kamer.

Alle arrangementen kunnen uitgebreid worden met:

  • Lunchpakket € 15,- p.p.p.d
  • Extra dag 3 gangendiner € 42,50 p.p

Consumpties zijn niet inbegrepen bij het driegangendiner.