B&B kamers

Onze kamers

Onze B&B heeft 6 stijlvolle kamers. Ieder met een eigen sfeer en authenthieke elementen. De kamers zijn landelijk ingericht met een vleugje nostalgie. U slaapt op heerlijke boxsprings en iedere kamer heeft een badkamer met toilet, wastafel en douche. De kamers zijn standaard voorzien van een Nespresso apparaat, waterkoker, koelkastje en TV. In de gehele hofstede is gratis draadloos internet beschikbaar.

Kamers begane grond

Op het vroegere deel bevinden zich aan een brede gang 4 luxe kamers met een eigen terras.

Kamers eerste verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich de Voorkamer en de Balkkamer. Deze kamers hebben geen eigen terras. U kunt gebruik maken van het terras aan de voorzijde van de hofstede.

Zowel het ontbijt als het diner serveren wij in onze gezellige eetkamer op de begane grond. Wij kunnen rekening houden met speciale dieetwensen en allergieën, indien deze minimaal 1 dag voor aankomst gemeld zijn.

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kunnen wij het risico op kruisbesmetting niet geheel uitsluiten.

Drankjes en versnaperingen

Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping vindt u (gekoelde) dranken, zoals water, frisdrank, wijn, bier en diverse verpakte snacks. Wij gaan uit van het bar of trust principe: u noteert wat u gebruikt en rekent dit af bij uw vertrek. Bij het ontbijt zijn alle drankjes inbegrepen. Tijdens het diner kunt u drankjes bestellen.