Weekendje klootschieten

Twee overnachtingen incl. ontbijt, borrel en versnaperingen op vrijdagavond, klootschieten (met gevulde kar), borrel bij terugkomst, traditionele Duitse Grünkohl eten of barbecue (€ 149 p.p.)*

Het programma

Wij ontvangen u op vrijdagavond** met een Duits biertje of een glaasje wijn en wat versnaperingen en geven u uw kamer.

De volgende morgen serveren wij u een uitgebreid ontbijt. ‘s Ochtend kunt u wandelen, winkelen in Nordhorn of bijvoorbeeld zwemmen in een van de zwembaden in de omgeving.

‘s Middags gaat u klootschieten, hier heet dat overigens kloatscheeten, over een mooie route in de omgeving. Het is een wedstrijd tussen twee teams, die met een gevulde kar op stap gaan. Voor de winnaar hebben we een leuk prijsje. Na de wedstrijd drinken we een glaasje Duits bier of wijn. In de gure maanden bieden wij u een de traditionele Grünkohl maaltijd aan en bij redelijk weer kunt u (overdekt) barbecuen.

Op zondagmorgen serveren wij wederom een lekker ontbijt. Zondagochtend kunt u wandelen of bijvoorbeeld het kunststadje Ootmarsum bezoeken.

De kosten van dit traditionele weekend bedragen € 149,-- p.p. (2 overnachtingen inclusief ontbijt, drankjes bij ontvangst op vrijdagavond, kloatscheeten (plus een kar met drankjes of koffie en thee en wat hapjes), borrel bij terugkomst en een  “Grünkohl Mahlzeit” of barbecue en uiteraard een prijs voor de winnaar van het klootschieten.

* Om te kunnen klootschieten zijn minimaal 4 personen nodig.

** U kunt dit arrangement ook op andere dagen boeken.