Jeu de Boules arrangement

Jeu de Boule arrangement; Twee overnachtingen incl. ontbijt, borrel en versnaperingen op vrijdagavond, Jeu de Boules, borrel, barbecue incl. half flesje wijn op zaterdag (€ 149 p.p.)

Het weekendprogramma* Jeu de Boules

Wij ontvangen u op vrijdag tussen 15:00 en 21:00  met een Duits biertje of wijn en wat versnaperingen en geven u uw kamer.

De volgende morgen serveren wij u een uitgebreid ontbijt. ‘s Ochtend kunt u wandelen in de bossen, fietsen in de omgeving, winkelen in Nordhorn of bijvoorbeeld zwemmen in een van de zwembaden in de omgeving

‘s Middags gaat u Jeu de Boules (op zijn frans Petanque) spelen op onze volgens de standaarden aangelegde jeu de boules baan. Het is een wedstrijd die een tegen een gespeeld kan worden, maar met vier of zes personen is het natuurlijk nog leuker. U krijgt de spelregels erbij. Tijdens de wedstrijd is er koffie of thee,

Na de wedstrijd drinken we een glaasje Duits bier of wijn. In de avond kunt u (overdekt) barbecuen.

Op zondagmorgen serveren wij wederom een lekker ontbijt. Waarna u nog een wedstrijd kunt spelen. We sluiten het weekend af met koffie of thee en wat lekkers.

De kosten van dit weekend bedragen € 149,-- p.p. (2 overnachtingen inclusief ontbijt, drankje bij ontvangst op vrijdagavond, Jeu de Boules met koffie en thee, op zaterdag borrel na het Jeu de Boules en barbecue (inclusief half flesje wijn of andere drankjes) op  zondag na het Jeu de Boules koffie of thee met wat lekkers.

* U kunt dit arrangement ook op andere dagen boeken.