Vergadering, training, teambuilding of bedrijfsuitje

 

Vergaderen, heisessie of bedrijfsuitje met overnachting net over de grens in Duitsland op 15 km van Drenthe en Overijssel

 

Hofstede de Rieke Smit is een prachtige boerderij uit 1798. De boerderij beschikt over een authentieke eetkamer waar u met z'n allen aan één tafel kunt eten. De vergaderruimte is 100m2 groot en beschikt over 4 tafels met 16 comfortabele stoelen, alle vergaderbenodigdheden, zoals flip-overs, beeldscherm (55 inch) voor presentaties, geluidsinstallatie, WiFi door het hele pand, etc. We beschikken over 7 tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer.

Vergaderen met overnachting

Wilt u bijzonder vergaderen net over de grens in Duitsland met overnachting dan kan dat. B&B Hofstede de Rieke Smit is bijzonder geschikt voor vergaderingen met overnachting tot 7 personen op een eigen kamer of 13 personen als twee personen per kamer geen probleem is. 

Ontwikkelen ondernemerschap en leiderschap

Wil u uw zelf of uw team verder ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en leiderschap. Uw gastheer, Rob Koppen, begeleid en traint individuen en teams met als specialisatie coachen met paarden.

Bedrijfsuitje met overnachting

Heeft u wat te vieren of heeft u uw jaarlijkse bedrijfsuitje. Bij Hofstede de Rieke Smit kunt u terecht met kleine groepen in sfeervolle ambiance, onder elkaar en alle privacy. Ten aanzien van diner's, kookworkshops. barbecues, borrels en dergelijke kunnen we heel veel voor u regelen. Wij scheppen er plezier u bedrijfsuitje tot een belevenis te maken.

Activiteiten 

In de tuin kunt u jeu de boules spelen (baan is klaar in mei 2015). U kunt klootschieten in de omgeving, fietsen of wandelen in de bossen.  Bijna elk denkbare vergaderbreak kan hier eveneens worden georganiseerd. Wij vinden het leuk om u hierbij te helpen.