Families en groepen prijzen

Hofstede de Rieke Smit is een Bed and Breakfast die ook graag families en groepen ontvangt. Voor groepen vanaf 8 personen (max. 14 personen) bieden we een aantal extra mogelijkheden. U kunt uw maaltijden (bufferen, drie of meergangen diners door een thuiskok) bij ons gebruiken in onze authentieke eetkamer of zelf barbecuen onder onze kapschuur. U kunt gebruik maken van ons verblijfsruimte om gezellig samen te zijn. U kunt jeu de boule spelen of klootschieten (geen kosten). Wij organiseren graag een bierproeverij of wijnproeverij (€ 15,-- p.p.). Vanwege de vele mogelijkheden en wensen van groepen geven we hier een aantal prijsindicaties om u een beeld te geven. Wilt u weten wat het voor u wensen kost vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Op basis van het aantal overnachtingen, samenstelling van uw groep (volwassenen, kinderen tot 2 jaar en kinderen vanaf 2 en tot 12 jaar) en uw wensen ten aanzien van maaltijden en een programma  kunnen wij een offerte maken. U kunt een mail sturen naar info@hofstedederiekesmit.nl  met uw gegevens of even bellen naar +49 5945 995 1878 of +31 6 2506 6371 en dan doen wij u graag een aanbod.

Enkele voorbeeldprijzen voor familie of vriendenweekenden:

Verzorgd weekend. Twee overnachtingen met ontbijt, inclusief een Duits of Nederlands buffet en een BBQ onder onze kapschuur inclusief een half flesje wijn of andere drankjes per maaltijd. Het gebruik van de verblijfsruimte en de koffie en thee aldaar is inbegrepen. De toeslag voor een driegangen menu bedraagt € 10,00 p.p. €169*
Doe-het-zelf weekend. Twee overnachtingen inclusief ontbijt en een BBQ onder onze kapschuur of buffet in onze eetkamer en alle koffie en thee per persoon in onze verblijfsruimte. De drankjes rekent u af naar verbruik.

€129*

Op verzoek regelen wij ook lunches, lunchpakketten, een ontvangst met champagne, koffie met gebak, bierproeverij, wijnproeverij of andersoortige diners of bijvoorbeeld een kookworkshop, workshop pottenbakken, Yoga, etc.

* Uitgaande van 2 personen per kamer. Voor een persoon per kamer geldt een toeslag van € 20,-- per nacht.