Bed en Breakfast

B&B kamers voor een bijzondere overnachting

Alle kamers zijn uitgerust met twee comfortabele bedden en luxe bed- en badlinnen. In de badkamers vindt u zeep, shampoo, bodylotion, een föhn en een scheerspiegel. Uw kamer wordt dagelijks schoongemaakt en uw bedden worden opgemaakt.

Groepen

U kunt uiteraard als familie of vriendengroepen kamers bij ons boeken. U kunt, vanaf 8 volwassenen, gebruik maken van een weekendarrangement inclusief maaltijden op vrijdagavond en zaterdagavond en gebruik van de verblijfsruimte inclusief alle koffie en thee. Als u echter privacy wilt dan kunt u de gehele accommodatie boeken. U beschikt dan over de gehele boerderij en de tuin (mu.v. onze privé ruimtes). Wij helpen u graag bij de invulling van een weekendprogramma.

Kamers begane grond

Op de vroegere deel zijn aan een mooie brede gang vier luxe kamers gerealiseerd met een eigen badkamer en een kiep-kanteldeur naar uw eigen zitje in de tuin bij uw kamer. De kamers zijn uitgerust met een tafel met twee stoelen en een of meerdere fauteuils. De kitchenette heeft een aanrechtte met gootsteen en kraan, koelkastje en twee keramische kookplaten. Geschikt om iets warm te maken, maar niet om te koken. Waterkoker, serviesgoed, bestek, en koffie en thee maken het geheel compleet. De kamers beschikken over TV (geen Nederlandse zenders), wekkerradio en WifI is door de hele boerderij gratis beschikbaar.

Kamers eerste verdieping

Op de eerste verdieping beschikken wij over de Voorkamer, de Balkkamer en de Herenkamer. Deze kamers beschikken niet over een Kitchenette, maar wel over koffie en thee voorzieningen en een koelkastje. De Voorkamer en de Balkkamer beschikken over TV en een eigen badkamer. De Herenkamer ligt aan een gescheiden overloop. Op deze overloop bevindt zich een zitje en heeft u toegang tot de aparte badkamer en de kleine Herenkamer, die u kunt bijhuren voor twee kinderen of een derde medereiziger. Wilt u privacy en veel vloeroppervlak dan is de Herenkamer zeer geschikt. 

Eetkamer

Het ontbijt een eventuele lunch en diners worden geserveerd in onze authentieke eetkamer. Voor groepen vanaf 8 personen kunnen wij in overleg lunch en diner (bijvoorbeeld BBQ, Gourmet, Duitse maaltijden, uitgebreid driegangen diner) verzorgen. Zie groepsarrangementen.

Drankjes en versnaperingen

Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is er een koelkast met daarop redekijk geprijsde rode wijnen en in de koelkast frisdranken, bier, witte wijn en rosé. U kunt hier gebruik van maken, dit noteren en bij vertrek afrekenen. Op de begane grond kunt op dezelfde wijze ook zoutjes gebruiken.

Eten en drinken

De Grenzland supermarkt bevindt zich op 1 kilometer afstand en in Uelsen of Emlichheim op circa 6 kilometer afstand bevinden zich verscheidene supermarkten.. In Wilsum is een restaurant. In een straal van 6 tot 10 kilometer vindt u veel verschillende restaurants. Afhalen kan ook van schnitzels, pizza's tot chinees.Winkelen kunt in Nordhorn (20 km). Voor groepen vanaf 8 personen wordt in overleg avondmaaltijden en lunches verzorgd.

Tuin

De grote parkachtige tuin beslaat circa 6.000 m2 en heeft verschillende zitjes, ook overdekt, een grote vijver, enkele fruitbomen, een moestuin en een vijftal kippen. Tevens kunt u gebruik maken van de jeu de boul baan.

Huisdieren

Honden zijn in overleg welkom, uitsluitend op de begane grond en tegen een vergoeding.