Fietsarrangement

Fietsen net over de grens in Duitsland 

 

Die “Nase von Deutschland” biedt uitgebreide fietsmogelijkheden en heeft vele bezienswaardigheden. Die Nase van Deutschland grenst aan Overijssel en Drenthe dus u kunt in beide landen op de fiets bezienswaardigheden bezoeken. In het hoogseizoen rijdt de fietsenbus van Emlichheim naar Bad Bentheim, waardoor u het gebied dat u kunt bestrijken flink kunt uitbreiden. Plaatsjes zoals Uelsen en Nordhorn in Duitsland, Ootmarsum, Almelo en Hardenberg in Overijssel en Coevorden in Drenthe of bijvoorbeeld de vijvertuinen van Anna Hofman zijn prima op de fiets te bereiken. 

 

3 daags-fietsarrangement € 128,00 p.p.

Wij hebben een fietsarrangement voor u samengesteld. Het arrangement omvat 2 overnachtingen, 2 x ontbijt en 2 x lunchpakket. U ontvangt een kaart met fietsroutes in de omgeving van Wilsum en Uelsen. De preis voor dit arrangement bedraagt € 128,-- p.p. op basis van twee personen per kamer.

 

Midweek of 5-dagen fietsen € 249,00 p.p.

Het arrangement omvat 4 nachten inclusief ontbijt. Een dagelijks lunchpakket is inbegrepen. U ontvangt een kaart "Grafschafter Fietsentour" en het bijbehorende boekje met beschrijvingen.  In plaats van de Grafschafter fietsroutes kunt u ook Sieben Nordhorner Radrouten van ons gebruiken. U kunt telkens uw eigen keuze maken wat u wilt doen en waar u heen wilt binnen de Grafschaft. De prijs voor dit arrangement bedraagt € 249,-- p.p. op basis van twee personen per kamer.

 

Fietsen verhuur

In Uelsen en Emlichheim kunt u fietsen huren. U kunt ook via www.twentefiets.nl, of www.actieftwente.nl een (elektrische) fiets huren. Deze kunnen desgewenst worden afgeleverd en worden opgehaald bij onze B&B. Wel tijdig boeken!