Fietsvakanties Duitsland

Fietsweekend net over de grens in Duitsland € 119 p.p. of een midweek fietsen € 229 p.p. incl. ontbijt, dagelijks lunchpakket en fietsroutes. 

Fietsen in Duitsland vlakbij Ootmarsum, Hardenberg, Coevorden, Uelsen en Nordhorn

Die “Nase von Deutschland” biedt uitgebreide fietsmogelijkheden en heeft vele bezienswaardigheden. Die Nase van Deutschland grenst aan Overijssel en Drenthe dus u kunt in beide landen op de fiets bezienswaardigheden bezoeken. Langs onze Hofstede loopt de fietsenbuslijn waardoor u het gebied dat u kunt bestrijken flink kunt uitbreiden van Emlichheim in het noorden tot Nordhorn en Bad Bentheim ten zuiden van ons. Plaatsjes zoals Uelsen en Nordhorn in Duitsland, Ootmarsum, Almelo en Hardenberg in Overijssel en Coevorden in Drenthe of bijvoorbeeld de vijvertuinen van Anna Hofman zijn prima op de fiets te bereiken. 

Fietsweekend

Wij hebben een fietsweekend arrangement voor u waarbij u op zaterdag en zondag routes kunt rijden. U komt aan op vrijdag vanaf 15:00 uur. Wij ontvangen u met een drankje. Het arrangement omvat de overnachtingen op vrijdag en zaterdag inclusief ontbijt. U ontvangt een kaart met fietsroutes in de omgeving van Wilsum en Uelsen, en desgewenst op zaterdag en zondag een lunchpakket. Op zondag kunt u na het uitchecken u bagage bij ons laten staan en ophalen als u naar huis wilt vertrekken. U kunt eventueel fietsen bij ons huren. De kosten voor dit arrangement (2 overnachtingen, incl. ontbijt, een kaart en tweemaal lunch pakket) bedraagt € 119,-- p.p. op basis van twee personen per kamer.

Midweek of 5-dagen fietsen

Het arrangement omvat 4 nachten inclusief ontbijt. Een dagelijks lunchpakket is inbegrepen. U ontvangt van ons de folder met de buslijnen, een kaart "Grafschafter Fietsentour" en het bijbehorende boekje met beschrijvingen.  In plaats van de Grafschafter fietsroutes kunt u ook Sieben Nordhorner Radrouten van ons gebruiken. U kunt telkens uw eigen keuze maken wat u wilt doen en waar u heen wilt binnen de Grafschaft. De prijs voor dit arrangement bedraagt € 229,-- p.p. op basis van twee personen per kamer.

Fietsen verhuur

In Uelsen en Emlichheim kunt u fietsen huren. U kunt via www.twentefiets.nl, www.twentesolex.nl en www.twentescooter.nl van (elektrische) fiets tot scooter huren. Deze kunnen desgewenst worden afgeleverd en worden opgehaald bij onze B&B. Wel tijdig boeken!