Families en groepen

Zoekt u een gezellige en kleinschalige, luxe B&B met hoge waarderingen van gasten voor een familiefeestje, een trouwerij, een reünie, een jaarlijks uitstapje met vriend(inn)en of familie? Wij beschikken over 7 tweepersoonskamers met eigen badkamer een aparte authentieke eetkamer en een grote verblijfsruimte. De B&B is omgeven door een prachtige tuin op 6.200 m2. 

De boerderij is gebouwd in 1798 en in 1902 is er een Herenhuis aangebouwd. De omgeving, net over de grens in Duitsland, is agrarisch met veel bossen en zeer rustig. Uitstekend geschikt om te wandelen en te fietsen of een rit per paard en wagen. In de omgeving is genoeg te doen zowel in Nederland (ca 15 kilometer) als in Duitsland. We informeren u graag en u kunt onder activiteiten in de omgeving een brede opsomming vinden van de mogelijke activiteiten. 

In de tuin is veel ruimte en in de tuin zijn diverse zitjes, zowel bij onze 4 kamers op de begane grond en in de tuin. Er is een jeu de boules baan en u kunt in de directe omgeving ook klootschieten. Wandel- en fietsroutes starten bij ons onze B&B. Tevens kunt u mountainebike tochten maken voor groepen ( min 4 en max 6 personen). Fietsen kunt u huren en op afspraak kunt u ook een begeleide tocht maken. Kosten afhankelijk van het aantal personen en de duur van de begeleide tocht.

De verzorging in de B&B is gelijk aan een hotel (en inclusief ontbijt), maar u maakt rechtstreeks afspraken met de eigenaren die het leuk vinden om van u verblijf een ervaring te maken. Wij verzorgen vanaf 8 personen ook avondmaaltijden in de B&B. U heeft verschillende keuzes zoals een BBQ, buffet of een drie of meergangen diner (thuiskok), maar we kunnen ook een Duitse, Italiaanse of chinese catering voor u regelen. Lunches behoren ook tot de mogelijkheden.

Aanvullend kunnen we voor u op lokatie een wijnproeverij of een bierproeverij verzorgen of een jeu de boule wedstrijd houden of bijvoorbeeld klootschieten.

Voor weekenden hebben wij een tweetal arrangementen gemaakt. Namelijk een verzorgd weekend (€ 169 p,p.) en een "doe het zelf weekend" (€129 p.p.). Beide arrangementen bieden twee overnachtingen inclusief ontbijt. Het verzorgde weekend bevat twee avondmaaltijden, een buffet en een BBQ geheel door ons verzorgd, inclusief een half flesje wijn p.p. per maaltijd. Een driegangendiner door onze thuiskok gekookt betaald u € 10,00 p.p. extra (inclusief broodjes, water en koffie met iets lekkers als afsluiting). Het doe het zelf arrangement heeft een BBQ  onder onze kapschuur, waar u het zelf regelt of een Duits of Nederlands buffet in onze eetkamer. Beide arrangementen zijn inclusief koffie en thee en frisdrank voor de kinderen en het gebruik van onze verblijfsruimte.

Stuur ons een mail met de gewenste aankomst- en vertrekdata en het aantal volwassenen, kinderen (tot 12 en tot 2 jaar apart) en uw eventuele wensen dan maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u. Wilt u een keer komen kijken? U bent van harte welkom!