Families en groepen arrangementen

 

Zoekt u een gezellige en kleinschalige, luxe B&B voor een familiefeestje, een reünie, een jaarlijks uitstapje met vriend(inn)en of familie? Wij beschikken over 6 tweepersoonskamers en 1 éénpersoonskamer met eigen badkamer een aparte authentieke eetkamer en een grote verblijfsruimte. De B&B is omgeven door een prachtige tuin met diverse zitjes op 6.200 m2. 

 

Er is een jeu de boules baan en een overdekte bbq plaats.

Wij verzorgen vanaf 8 personen ook avondmaaltijden in de B&B. U heeft verschillende keuzes zoals een BBQ, buffet of een drie of meergangen diner (thuiskok). 

 

 Voor groepsweekenden hebben wij 3 arrangementen gemaakt:  

  • Doehetzelf- weekend voor groepen vanaf 8 personen met gebruik van de groepsruimte met koffie en thee, inclusief ontbijt.Per persoon: €135,00.
  • Een half verzorgd weekend voor groepen vanaf 8 personen met gebruik van de groepsruimte met koffie en thee, inclusief ontbijt, 1 x BBQ* of warm buffet**. Per persoon € 165,00.
  • Verzorgd weekend voor groepen vanaf 8 personen met gebruik van de groepsruimte met koffie en thee, inclusief ontbijt, 1 x BBQ* en 1 x warm buffet**. Per persoon: € 195,00. 

 

Voor éénpersoons gebruik van een tweepersoonskamer geldt een toeslag van € 20,00 per nacht.

  

*De BBQ  is onder onze overdekte kapschuur met warmte lampen, waar u het zelf de BBQ bedient of een warm buffet in onze eetkamer. 

**Voor maaltijden die u in onze eetkamer gebruikt kunt u geen eigen drankjes meenemen.

Wilt u een keer komen kijken? U bent van harte welkom!