Families en groepen arrangementen

 

Zoekt u een gezellige en kleinschalige, luxe B&B voor een familiefeestje, een trouwerij, een reünie, een jaarlijks uitstapje met vriend(inn)en of familie? Wij beschikken over 7 tweepersoonskamers met eigen badkamer een aparte authentieke eetkamer en een grote verblijfsruimte. De B&B is omgeven door een prachtige tuin op 6.200 m2. 

 

De boerderij is gebouwd in 1798 en in 1902 is er een Herenhuis aangebouwd. De omgeving, net over de grens in Duitsland, is agrarisch met veel bossen en zeer rustig. Uitstekend geschikt om te wandelen en te fietsen. In de omgeving is genoeg te doen zowel in Nederland (ca 15 kilometer) als in Duitsland. We informeren u graag en u kunt onder activiteiten in de omgeving een brede opsomming vinden van de mogelijke activiteiten. 

In de tuin is veel ruimte en in de tuin zijn diverse zitjes, zowel bij onze 4 kamers op de begane grond en in de tuin. Er is een jeu de boules baan en u kunt in de directe omgeving ook klootschieten. Wandel- en fietsroutes starten bij ons onze B&B.  

De verzorging in de B&B is gelijk aan een hotel (en inclusief ontbijt), maar u maakt rechtstreeks afspraken met de eigenaren die het leuk vinden om van u verblijf een mooie ervaring te maken. Wij verzorgen vanaf 8 personen ook avondmaaltijden in de B&B. U heeft verschillende keuzes zoals een BBQ, buffet of een drie of meergangen diner (thuiskok). 

 

 Voor groepsweekenden hebben wij 3 arrangementen gemaakt:  

  • Doehetzelf- weekend voor groepen vanaf 8 personen met gebruik van de groepsruimte met koffie en thee, inclusief ontbijt.Per persoon: €119,00.
  • Een half verzorgd weekend voor groepen vanaf 8 personen met gebruik van de groepsruimte met koffie en thee, inclusief ontbijt, 1 x BBQ* of warm buffet**. Per persoon € 144,00.
  • Verzorgd weekend voor groepen vanaf 8 personen met gebruik van de groepsruimte met koffie en thee, inclusief ontbijt, 1 x BBQ* en 1 x warm buffet**. Per persoon: € 169,00. 

U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een driegangendiner door onze thuiskok gekookt.  Toeslag op de BBQ of buffetprijs € 10,00 p.p.  (inclusief broodjes, water en koffie met iets lekkers als afsluiting).

 

 

*De BBQ  is onder onze overdekte kapschuur met warmte lampen, waar u het zelf de BBQ bedient of een warm buffet in onze eetkamer. 

**Voor maaltijden die u in onze eetkamer gebruikt kunt u geen eigen drankjes meenemen.

Stuur ons een mail met de gewenste aankomst- en vertrekdata en het aantal volwassenen, kinderen (tot 12 en tot 2 jaar apart) en uw eventuele wensen dan maken wij graag vrijblijvend een offerte voor u. Wilt u een keer komen kijken? U bent van harte welkom!