Vakantie met de auto of motor

Weekend € 119 p.p. of Midweek Autotour vakantie € 229 p.p. inclusief ontbijt, dagelijks lunchpakket en de Dr. Picardt route en de drie pioniersroutes 

Die “Nase von Deutschland” is een prachtige omgeving met vele leuke wegen en bezienswaardigheden. Sommige routes lopen door Nederland en Duitsland. Heerlijk om met uw auto, oldtimer of motor te toeren door landelijke, licht glooiende en bosrijke wegen. Plaatsjes zoals Uelsen, Nordhorn, Schüttorf, Ootmarsum, Coevorden, Almelo, Hardenberg, Bad Bentheim zijn leuk om te bezoeken.

Weekend Autotour-arrangement

Dit weekendarrangement hebben wij ontwikkeld voor het rijden van de Dr. Picardt route (circa 150 km) die om de Hofstede voert. U komt aan op vrijdag vanaf 15:00 uur. Wij ontvangen u met een drankje. Het arrangement omvat de overnachtingen op vrijdag en zaterdag inclusief ontbijt. U ontvangt een kopie van de Grensland-route 3 die een kaart en een beschrijving van de route bevat, die op zaterdag of zondag kunt rijden. Indien u op zaterdag toert kunt u op zondag bijvoorbeeld Ootmarsum (op zondag is alles open), bekend van de vele kunstgaleries, bezoeken of een wandeling of fietstocht maken. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om op zaterdagmorgen te winkelen in Nordhorn en bijvoorbeeld Burgt Bentheim te bezoeken en op zondag de Dr. Picardt route te rijden. 

De kosten voor dit arrangement (2 overnachtingen, incl. ontbijt, een kaart en tweemaal lunch pakket) bedraagt € 119,-- p.p. op basis van twee personen per kamer.

Midweek Autotour-arrangement

Het arrangement omvat 4 nachten inclusief ontbijt. Een dagelijks lunchpakket is inbegrepen. Aankomst op maandag en vertrek op vrijdag. U ontvangt naast Dr. Picardt route de drie Pioniers routes, die u door Grafschaft Bentheim en Drenthe leiden. U kunt de autoroutes uiteraard afwisselen met wandelen of fietsen. De kosten van dit arrangement bedragen € 229,-- p.p. op basis van twee personen op een kamer.