Een zaterdagavond lekker eten met goede wijnen inclusief overnachting

Culinaire zaterdagavonden bestaande uit een Canadees 5-gangen diner en wijnarrangement met overnachting inclusief ontbijt op 8 oktober, 12 november, 28 januari, 25 februari en 25 maart.

In de donkere maanden van het jaar is het fijn om er even tussenuit te gaan, Daarom bieden wij een aantal weekenden in de periode november tot en met maart culinaire avonden met bijzonder eten en/of bijzondere wijnen en uiteraard een overnachting met ontbijt. Tevens proberen wij hier omheen nog een activiteit te organiseren, waarvan u gebruik kan maken tegen de vergoeding die er voor geldt. U kunt u verblijf verlengen door een dagje eerder te komen of een dagje later weg te gaan. Dan heeft u nog de gelegenheid om bijvoorbeeld te wandelen in de bossen, de dierentuin in Nordhorn of Emmen te bezoeken, te winkelen in Nordhorn,  te klootschieten of golf te spelen op een van de golfbanen in de buurt,

Het diner wordt gebruikt in onze eetkamer en is beperkt tot maximaal 12 gasten. Het minimum aantal deelnemers bedraagt 8. U kunt deze culinaire avond ook boeken op andere dagen indien als groep van 8 tot 12 personen boekt. Wilt u dit arrangement integreren in een groepsarrangement, vergaderarrangement of bedrijfsuitje, dan kan dat uiteraard ook.

Voor het winterseizoen 2016/2017 bieden wij aan:

Culinair Canadees zaterdagavondarrangement

Een avondje lekker eten met heerlijke wijnen in een prachtige ambiance met overnachting!

Rolf de Bruin, een ex-collega, is in Canada een wijngaard en-makerij begonnen. Hij produceert daar werkelijk uitstekende wijnen die al vele prijzen gewonnen hebben. Wij zijn onder de indruk van deze wijnen en organiseren nu een aantal bijzondere culinaire avonden die in het teken van Canada staan waarbij u kennis kunt maken met deze wijnen van Fort Berens Winery Estate. Deze wijnen zijn sinds kort ook te bestellen in Nederland bij Vlietland wijnen. Marco Eggengoor van Matchpoint catering heeft het menu bedacht en zal deze gerechten voor u klaar maken (live cooking). Cocky Berrevoets van Vlietland wijnen zal de wijnen toelichten. U dineert en overnacht in B&B Hofstede de Rieke Smit net over de grens in Duitsland.

Menu

Canadese kreeft met venkel in zuur, worteltjes, puree van knolselderij, kervel en saus van anijs.

Wijn: Chardonnay

****

Gevogelte bouillon gepofte tomaat, gerookte ganzenborst en dimsum van maïskip.

Wijn: Pinot noir

****

Zalm in zout en basterdsuiker, groene asperge, rode biet en saus van citroen en dille.

Wijn: Chardonnay

****

Beenham met in boter gegaarde zuurkool, gebrande paprika en kruidnagel jus.

Wijn: Meritage

****

Chocoladetaart van pure chocolade, crème van cranberry, rooi-bos thee, merengueschuim met vanille en ijs van blauwe bes

Wijn: Riesling

****

Koffie en friandises

Cocky Berrevoets, zij is ook eigenaar van Virgo kappersteam, biedt voor dames ’s middags vanaf 16:00 uur een snelle finish voor een coupe, make up of een korte manicure.  Zondagochtend kunnen de heren zich laten scheren door Cocky. Dit alles voor € 25,-- p.p.

U kunt dit arrangement boeken voor € 139,50 p.p. en omvat het 5-gangen diner incl. wijnarrangement, een overnachting op zaterdagavond en een luxueus ontbijt. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt € 35,00. De kosten voor deelname aan het programma van Cocky bedraagt  € 25,- p.p.

U kunt uw verblijf verlengen voor € 49,50 p.p. inclusief ontbijt om bijvoorbeeld Ootmarsum te verkennen, het nieuwe Dierenpark in Emmen te bezoeken of naar keukens te kijken in Nordhorn of in alle rust in de bossen en de omgeving te wandelen. Op onze site vindt u nog veel meer mogelijkheden.

 U kunt het arrangement op de volgende zaterdagavonden boeken:

  • 8 oktober 2016
  • 12 november 2016
  • 28 januari 2017
  • 25 februari 2017
  • 25 maart 2017

U kunt boeken door een mail te sturen naar jolandakoppen@hofstedederiekesmit.nl of even te bellen met +49 5945 995 1878 of +31 6 25066371.